All inclusive!

Ons moderne pension heeft ruime en frisse binnenhokken. We hebben de mogelijkheid om deze hokken te verwarmen maar ook te verkoelen tijdens de zomermaanden. Vers water, een aangename ligplaats en de dagelijkse schoonmaakbeurt bieden optimaal comfort voor uw hond.

De honden worden bij aanvang van het verblijf in de ontvangstruimte ondergebracht. Hier wordt bekeken of uw hond individueel of in een groepje het beste past. Zodat het verblijf ook voor uw hond zo aangenaam mogelijk is.

 

Staffords & Pitbulls

Staffords, Pitbulls & kruisingen zijn bij ons van harte welkom! Ze worden bij ons apart geplaatst (m.u.v. honden van dezelfde eigenaar). Bij een conflict is het vaak zo, dat er vanuit wordt gegaan dat de Stafford/Pitbull de schuldige is, ook als een andere hond de aanstichter is. Zij krijgen om die reden een geheel eigen verblijf en een eigen veld. Hier kunnen zij lekker hun energie kwijt.

Wel willen wij dat alle stamboomloze Amerikaanse Staffords en Pitbulls van te voren kennis komen maken. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken.

 

Bezichtiging

Het is mogelijk om ons pension te bezichtigen, enkel op afspraak. Dit is niet mogelijk tijdens de breng- en haaltijden en in de drukke vakantieperiodes.

Maak uw hond en uzelf blij!

Reserveer een plaats in ons hondenpension of voor onze dagopvang

Nu reserveren Stuur een e-mail Bel 06-50974453