All inclusive!

 

Ons moderne pension heeft ruime, frisse binnen kennels. We hebben de mogelijkheid om deze kennels in de winter te verwarmen met vloerverwarming en in de zomermaanden is het er aangenaam qua temperatuur. Vers water, een aangename ligplaats en de dagelijkse schoonmaakbeurt bieden optimaal comfort voor uw hond.

Pension

Dagopvang, ontvangstruimte waar u uw hond kan brengen en daarna nemen wij uw hond  mee naar het pension 

 

De honden worden bij aanvang van het verblijf in deze ontvangstruimte ondergebracht. Hier wordt bekeken of uw hond individueel of in een groepje het beste past. 

Bij ontvangst wordt ook het inentingsboekje van uw hond(en) gecontroleerd. Zorg dat deze up to date is en geen vaccinaties zijn verlopen. Wij kunnen uw hond niet aannemen als de inentingen niet in orde zijn. De geboekte kosten worden dan wel doorberekend.

Ons pension bestaat uit twee afdelingen. De ene afdeling is voor honden die solo in een kennel/buiten gaan en moeilijk met andere honden kunnen. Zo maken wij onderscheid in de afdelingen zodat iedere hond een plaats krijgt waar deze zich het beste bij voelt. Zo creëren wij twee ruimtes zodat het verblijf ook voor uw hond zo aangenaam mogelijk is.

 

Staffords met stamboom zijn bij ons van welkom! Ze worden bij ons apart geplaatst (m.u.v. honden van dezelfde eigenaar). Bij een conflict is het vaak zo, dat er vanuit wordt gegaan dat de Stafford de schuldige is, ook als een andere hond de aanstichter is. Zij krijgen om die reden een geheel eigen verblijf en een eigen veld. Hier kunnen zij lekker hun energie kwijt.

We nemen geen nieuwe hoge risico honden meer aan. Ons bestand zit vol!

Er is bij ons de mogelijkheid om te pinnen.

Bezichtiging

Het is mogelijk om ons pension te bezichtigen, zoveel mogelijk in groepsverband, op de eerste vrijdag van de maand tot april en daarna pas weer de eerste vrijdag van oktober om 13.30 uur.
IN MEI GEEN BEZICHTIGING MOGELIJK IVM DRUKTE IN MEIVAKANTIE
Dit is niet mogelijk tijdens de breng- en haaltijden en in de drukke vakantieperiodes.

Maak uw hond en uzelf blij!

Reserveer een plaats in ons hondenpension of voor onze dagopvang

Nu reserveren Stuur een e-mail Bel 06-50974453
Volg ons op