Wij zijn Gerard en Marjon. Samen runnen wij hondenpension Sennyards. Ons dierenpension Sennyards is gevestigd op onze boerderij in de landelijke polder van Haarsteeg (Gemeente Heusden), in de buurt van 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Heusden en Waalwijk in de provincie Noord-Brabant.

Hondenpension Sennyards is een hondenpension in Haarsteeg (Noord-Brabant) voor de opvang van uw hond(en) tijdens uw vakantie. Wij bieden ook dagopvang zodat u zeker weet dat het uw hond aan niets ontbreekt terwijl u werkt. Uw hond verblijft in een ruime kennel met vloerverwarming. Voor de beweging hebben wij een omheind uitlaatveld.

Daarnaast hebben we afgelopen zomer (2019) een super de luxe hondenbadkamer gebouwd met een i-Clean Dogwash. Een geweldig apparaat waarmee uw zelf uw hond kan wassen en föhnen of op afspraak uw hond door ons laat wassen en föhnen.
De Dogwash is altijd open en is voorzien van warm water met speciale hondenshampoo, conditioner en anti vlooien en tekenshampoo. Daarnaast kan u ook gebruik maken van een föhn op laag en hoog volume. Uw mag gebruik maken van een handdoek en plastic schort. Wel altijd de Dogwash en badkamer netjes achterlaten aub.

https://www.hondenpension-sennyards.nl/dogwash/

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met: 

Gerard 06-50974453 | Marjon 06-46371010

 

Uw hond is bij ons team in goede handen

Naast het hondenpension zijn wij erkend en gediplomeerd fokker. Marjon is daarnaast gediplomeerd voor Kynologische Kennis 1 (en 2 doorlopen), Vakbekwaamheid Gezelschapsdieren en EHBO voor honden.Aangesloten bij brancheorganisatie Dibevo
Dierenpension Sennyards is aangesloten bij brancheorganisatie Dibevo en houdt zich aan de algemene voorwaarden en kwaliteitsnormen die Dibevo van zijn leden vereist. Door te klikken op het logo ziet u de algemene voorwaarden Dibevo:


 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Maak uw hond en uzelf blij!

Reserveer een plaats in ons hondenpension of voor onze dagopvang

Nu reserveren Stuur een e-mail Bel 06-50974453
Volg ons op